AJANKOHTAISTA

Asunnottomien yö 2017

Asunnottomien yö 17.10.

Tiesitkö, että moni asunnoton yöpyy kaverin sohvalla? Tänään tiistaina 17. lokakuuta vietetään asunnottomien yötä. Päivän ja yön aikana järjestetään useita tapahtumia ympäri Suomea.

Ajankohtaista RSS

Suomen maaraportti ilmastosopimuksen toimeenpanosta kommentoitavissa

17.10.2017
Suomen seitsemäs maaraportti YK:n ilmastosopimukselle on valmisteilla. Maaraportti kertoo YK:n ilmastosopimuksen ja Kioton pöytäkirjan toimeenpanosta Suomessa. Raporttiluonnos on kommentoitavissa 28.10.2017 asti.

Ministeri Tiilikainen: Ympäristöneuvoston LULUCF-päätös Suomelle pettymys

13.10.2017
EU-maiden ympäristöministerit neuvottelivat perjantaina 13.10. Luxemburgissa siitä, miten hiilinielut ja maan- ja metsien käytöstä aiheutuvat päästöt huomioidaan EU:n ilmastotavoitteissa (ns. LULUCF-asetus). Samalla sovittiin vuoteen 2030 tähtäävän ilmastopaketin taakanjaosta myös muilla päästökaupan ulkopuolisilla aloilla.

Ympäristöministerit pyrkivät sopuun EU:n LULUCF-asetuksesta

12.10.2017
EU:n ympäristöministerit kokoontuvat perjantaina 13.10. Luxemburgiin neuvottelemaan 2030-ilmastopaketin taakanjaosta päästökaupan ulkopuolisilla aloilla sekä ns. LULUCF-asetuksesta.
Kaikki ajankohtaiset

YM TWITTER @YMINISTERIO

YM YOUTUBE

Keskipitkän aikavälin ilmastosuunnitelma KAISU 100 sekunnissa

Mistä koostuu ilmastoviisas arki? Keskipitkän aikavälin ilmastopolitiikan suunnitelma KAISU on valmistunut. YM:n viestinnän harjoittelija Mira Oravamäki otti selvää, mistä KAISUssa on kyse.

YM INSTAGRAM @YMINISTERIO

Ikuista ympäristösi #munympäristö, jaamme parhaimmat.

KATSO MYÖS