Vihreän vyöhykkeen alueelliset työpajat kehitystyön perustana – tule mukaan vaikuttamaan!

Uutinen 15.4.2014 klo 10.19

Fennoskandian vihreästä vyöhykkeestä halutaan kehittää rajat ylittävän kestävän kehityksen mallialue. Ympäristöministeriö kutsuu keväällä 2014 paikalliset toimijat alueellisiin työpajoihin ideoimaan vihreän vyöhykkeen ainutlaatuisten luontoalueiden ja niiden ympärille kehitettävän toiminnan tulevaisuutta.

Touko–kesäkuussa järjestetään neljä samansisältöistä Vihreän vyöhykkeen tulevaisuus -työpajaa paikallisille toimijoille eri alueilla: Lapissa (Lapin, Finnmarkin ja Murmanskin toimijoille), Karjalassa (Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun toimijoille) sekä Kaakkois-Suomessa (Etelä-Savon, Etelä-Karjalan sekä Kymenlaakson toimijoille) sekä Venäjän Karjalassa (Karjalan tasavallan ja Leningradin alueen toimijoille). Työpajojen päivämäärät, paikat, ohjelma sekä käytettävät kielet kerrotaan alla olevassa kutsussa.

Tilaisuudet ovat avoimia, mutta osallistujamäärä on rajoitettu siten, että kuhunkin työpajaan mahtuu enintään 30 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Työpajoihin on kutsuttu suoraan tällä hetkellä alueen kehitystyössä mukana olevia tai siitä kiinnostuneita tahoja. Kaikki vihreän vyöhykkeen tulevaisuudesta kiinnostuneet paikallistahot ovat tervetulleita mukaan, myös uudet toimijat. Ilmoittautumisohjeet löytyvät oheisesta kutsusta.

Lisätietoja vihreästä vyöhykkeestä sekä sen kehitystyöstä löytyy hankkeen verkkosivuilta.

Lisätietoja

Fennoskandian vihreä vyöhyke -hankkeen koordinaattori, Aino Rekola, ympäristöministeriö
p. 0295 250 352, etunimi.sukunimi@ymparisto.fi

Sihteeriharjoittelija, Linnu Märsy, ympäristöministeriö
p. 0295 250 367, etunimi.sukunimi@ymparisto.fi