Hyppää sisältöön

Töihin tai harjoitteluun ympäristöministeriöön

Haluatko olla mukana rakentamassa ympäristövastuullista yhteiskuntaa, turvaamassa luonnon monimuotoisuutta ja luomassa kestäviä kaupunkeja? Ympäristöministeriössä on mahdollista vaikuttaa näihin ja moniin muihin luontoa ja rakennettua ympäristöä koskeviin tärkeisiin kysymyksiin.

Me ympäristöministeriöläiset olemme kiinnostuneita ympäristön hyvinvoinnista, meille tärkeää on myös työyhteisön viihtyvyys, kiinnostus oman asiantuntijuuden kehittämiseen sekä halu tehdä yhteistyötä eri tahojen kanssa niin valtionhallinnon sisällä kuin yritysten ja järjestöjen kanssa.

Ympäristöministeriön avoimiin työpaikkoihin haetaan Valtiolle.fi-palvelun kautta. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät työpaikkailmoituksista.

Hae harjoittelijaksi ympäristöministeriöön

Ympäristöministeriössä työskentelee vuosittain useita korkeakouluharjoittelijoita ja monet heistä ovat jääneet meille töihin. Ympäristöministeriössä harjoittelijoiden työtehtävät suunnitellaan niin, että ne tukevat opintoja mahdollisimman hyvin. Harjoittelijat pääsevät tekemään monipuolisia ja haastavia työtehtäviä esimerkiksi erilaisissa hankkeissa.

Harjoittelumahdollisuuksia on tarjolla useiden eri alojen opiskelijoille. Haemme joukkoomme muun muassa oikeustieteen, maantieteen, luonnontieteiden, politiikan, hallintotieteiden ja viestinnän osaajia. Harjoittelupaikkojen aihepainotukset vaihtelevat vuosittain, joten seuraa hakuilmoituksia! Kysy ainejärjestöltäsi myös mahdollisuutta osallistua ympäristöministeriön järjestämille tutustumiskäynneille.

Korkeakoulun myöntämän harjoittelutuen saaminen on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä.

Ympäristöministeriön harjoittelupaikat julkaistaan vuosittain joulu-tammikuussa. Harjoittelupaikkojen ilmoitukset julkaistaan Aarresaari-verkostoon kuuluvien yliopistojen työelämä- ja urapalvelujen kautta.

Julkaistu 28.7.2015 klo 14.59, päivitetty 31.1.2020 klo 11.05