AJANKOHTAISTA

Ministeri Tiilikainen: Katkaise roskan reitti mereen

Auta ratkaisemaan yksi aikamme kiperimmistä ympäristöongelmista. "Lähde mukaan! Kehitä yksin tai yhdessä muiden kanssa ratkaisu, joka vähentää merkittävästi mereen päätyvän roskan määrää", innostaa haastekampanjan suojelija, asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen. Lue lisää meriroskahaasteesta

Ajankohtaista RSS

Ministeri Tiilikainen vierailee Tunisiassa ja Marokossa 22.-27.1.2018

19.1.2018
Asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen tekee Team Finland -matkan Tunisiaan ja Marokkoon 22.–27.1.2018 suomalaisten yritysten viennin ja kansainvälistymisen edistämiseksi. Mukaan lähtee 19 hengen yritysvaltuuskunta, joka koostuu vesi-, jäte-, energia-, biotalous- ja teknologia-alan yrityksistä ja kiertotalouden asiantuntijoista. Valtuuskuntaan kuuluu myös tutkimuslaitosten (SYKE ja LUKE) sekä Sitran edustajia.

Tutkimus: suomalaiset haluavat vaalia kulttuuriperintöä, mutta peräänkuuluttavat viranomaisten roolia

19.1.2018
Valtaosa suomalaisista pitää kulttuuriperinnön ja -ympäristön säilyttämistä tärkeänä, kertoo Suomen ensimmäinen aihetta selvittänyt kansalaisbarometri. Ihmiset ovat valmiita käyttämään rahaa ja aikaa kulttuuriperinnön hyväksi, mutta toisaalta toivovat viranomaisilta aktiivista roolia suojelussa.

Luonnon hyväksi – maailman puolesta -juhlaseminaari Säätytalolla 30.1.2018

18.1.2018
Suomen IUCN-komitea järjestää tiistaina 30.1.2018 Säätytalolla seminaariin, joka juhlistaa Suomen valtion 50-vuotista jäsenyyttä ja mittavaa toimintaa Kansainvälisessä luonnonsuojeluliitossa IUCN:ssä. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.1.2018!
Kaikki ajankohtaiset

YMPÄRISTÖMINISTERIÖ TWITTERISSÄ | @YMINISTERIO

YMPÄRISTÖMINISTERIÖ INSTAGRAMISSA | @YMINISTERIO

Ikuista ympäristösi #munympäristö, jaamme parhaimmat!

KATSO MYÖS