vaikutavesiin

Mitä sinä haluat tehdä Itämeren hyväksi? Ehdotus merenhoidon toimenpideohjelmaksi nyt kuultavana

Laaja julkinen kuuleminen ehdotuksesta merenhoidon toimenpideohjelmaksi vuosille 2016–2022 on käynnistynyt. Tavoitteena on saavuttaa ja ylläpitää Itämeren hyvä tila Suomessa vuoteen 2020 mennessä.

Ajankohtaista RSS

Tapahtuma: Kulttuuriympäristöpäivien avajaiset – Teollisuuden ja tekniikan perintö

23.1.2015
Euroopan kulttuuriympäristöpäivät kokoaa vuosittain ihmiset yhteen juhlistamaan omaa kulttuuriympäristöään ja -perintöään. Kulttuuriympäristöpäivät käynnistetään Tampereella pidettävässä avajaistilaisuudessa, jossa myös lanseerataan vuoden teema teollisuuden ja tekniikan perintö.

Ministeri Viitanen: työryhmä nujertamaan nuorten asunnottomuutta

23.1.2015
Kulttuuri- ja asuntoministeri Pia Viitanen panostaa nuorten asunnottomuuden taltuttamiseen. Nuorisoasumista käsittelevän tutkimuksen julkistamistilaisuudessa tänään puhunut ministeri Viitanen asettaa ensi viikolla työryhmän, joka pureutuu ongelmaan. Valmista tulee olla maaliskuun loppuun mennessä.
Kaikki ajankohtaiset


Ilmastoneuvotteluiden anatomia

Kansainvälisten ilmastoneuvotteluiden osapuolikokous COP20 käytiin Perun Limassa 1.–12.2014. Miten päätökset ilmastokokouksessa syntyvät? Mitkä neuvottelut ovat ratkaisevia ja mitä sananvaltaa pienellä Suomella niissä on? Pääneuvottelija Harri Laurikka avaa kokouksen tiimellyksessä kuvatulla videolla kansainvälisten neuvotteluiden anatomiaa. Suomen valtuuskunnan kuulumisia löysät myös YM:n Twitteristä ja ilmastoblogissamme.