ketohopeatäplä
Ketohopeatäplä ohdakkeella © Antti Below / YHA Kuvapankki

Luonnon monimuotoisuudelle oma paneeli

Luonnon monimuotoisuutta ja luonnon tuottamia hyötyjä eli ekosysteemipalveluja käsittelevä Suomen paneeli on aloittanut toimintansa. Tieteen ja poliittisen päätöksenteon välistä vuorovaikutusta edistävän paneelin puheenjohtaja on professori Jari Niemelä Helsingin yliopistosta. 

Ajankohtaista RSS

Usein kysyttyä nitraattiasetuksen soveltamiseen liittyen

30.6.2015
Uuden nitraattiasetuksen soveltamiseen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä on koottu yhteen. Yhteenvedon tarkoituksena on selventää nitraattiasetuksen tulkintaan liittyviä epäselvyyksiä.

Keskisuurten polttolaitosten päästörajoituksista sopu EU:ssa

30.6.2015
Jäsenmaat vahvistivat tänään Euroopan parlamentin ja neuvoston välillä viime viikolla saavutetun alustavan sovun keskisuurten polttolaitosten päästöjen rajoittamista koskevasta direktiiviehdotuksesta. Astuakseen voimaan direktiivi tarvitsee vielä neuvoston ja parlamentin virallisen hyväksynnän. Direktiiviehdotuksen tavoitteena on vähentää rikkidioksidi-, typenoksidi- ja hiukkaspäästöjä ilmaan sekä päästöistä johtuvia ympäristö- ja terveyshaittoja.
Kaikki ajankohtaiset


Mikä on kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumus?

Katso video ja tutustu kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumukseen ja sen alla annettuihin eri tahojen omiin sitoumuksiin. Suomen kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumusta on markkinoitu myös muulle maailmalle toimivana mallina viedä kestävää kehitystä arjen tasolle. Mallia esiteltiin mm. New Yorkissa toukokuun lopussa. Lue lisää täältä.

YM INSTAGRAMISSA @YMINISTERIO