ParisCOP12_IlmastoNyt
© YM/Niina Silvasti

Ympäristöministeriö järjestää seminaarin kansainvälisistä ilmastoneuvotteluista 25. syyskuuta

Pariisissa on kuluvan vuoden joulukuussa määrä solmia uusi maailmanlaajuinen ja sitova ilmastosopimus. Ympäristöministeriö järjestää 25. syyskuuta seminaarin, jossa keskustellaan yhdessä siitä, miten sopimusta syksyn aikana rakennetaan ja miltä maiden antamien sitoumusten tilanne näyttää syyskuun lopussa. Seminaarissa julkistetaan myös Pariisin sopimusta ja kansainvälisiä ilmastoneuvotteluita luotaavan kansalaiskyselyn tulokset. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Ajankohtaista RSS

Global Cleantech Summit käynnistyy viikon kuluttua Helsingissä

2.9.2015
The Global Cleantech Summit 2015 järjestetään 8.–10.9.2015 Helsingissä Kalastajatorpalla ja Finlandia-talossa. Se tarjoaa näkökulmia, yrityskontakteja ja mahdollisuuden vuoropuheluun puhtaan teknologian globaaleista ratkaisuista ja menestystarinoista, jotka ovat avain tulevaisuuden kestävään kasvuun. Konferenssiin odotetaan yhteensä 500 osallistujaa eri puolelta maailmaa.

Tarjouspyyntö: Konsulttiselvitys Itämeri-strategian PA Nutrin lippulaivahankkeiden identifioinnista

28.8.2015
Ympäristöministeriö pyytää tarjousta konsulttiselvityksestä Itämeri-strategian PA Nutrin lippulaivahankkeiden identifioinnista. Tarjous ja sen liitteet toimitetaan 7.9.2015 mennessä ympäristöministeriön kirjaamoon.

Kaikki ajankohtaiset


Mikä on kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumus?

Katso video ja tutustu kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumukseen ja sen alla annettuihin eri tahojen omiin sitoumuksiin. Suomen kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumusta on markkinoitu myös muulle maailmalle toimivana mallina viedä kestävää kehitystä arjen tasolle. Mallia esiteltiin mm. New Yorkissa toukokuun lopussa. Lue lisää täältä.

YM INSTAGRAMISSA @YMINISTERIO