Tommy Lindgren kadulla
Muusikko Tommy Lindgrenin kotikulmat ovat Helsingin Herttoniemessä. Kuva Vanessa Riki.

Muusikko Tommy Lindgren Ympäristö-lehdessä: "Ihminen on ahne ja lyhytnäköinen olento"

Don Johnson Big Bandista tuttu vokalisti Tommy Lindgren juonsi kesällä ympäristöministeriön lähiöpaneelin Porin SuomiAreenalla. Juuri ilmestyneessä, vuoden neljännessä Ympäristö-lehdessä hän puhuu suhteestaan lähiöihin, uudisrakentamiseen ja ympäristöön. Itäisessä Helsingissä viihtyvä rap-artisti on maapallon tulevaisuuden suhteen realisti: ”Ihminen on ahne ja lyhytnäköinen olento. Ei kuitenkaan pidä vaipua apatiaan, asioille voi aina tehdä jotain", hän sanoo.

Ajankohtaista RSS

YK:n pääsihteerin huippukokouksen toivotaan vauhdittavan ilmastoneuvotteluja

19.9.2014
YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon järjestää ilmastohuippukokouksen 23. syyskuuta New Yorkissa. Kokous ei ole osa virallista ilmastoneuvotteluprosessia, mutta sen tavoitteena on vahvistaa poliittista tukea uudelle ilmastosopimukselle, joka on määrä solmia Pariisissa joulukuussa 2015.

Selvitys asumisen verokohtelusta valmistunut

18.9.2014
Valtion taloudellinen tutkimuskeskus (VATT) on laatinut kirjallisuuskatsauksen asumisen verokohtelusta. Katsauksen on tilannut ja rahoittanut ympäristöministeriön asettama hankeryhmä, joka selvittää asumisen tuki- ja verojärjestelmien vaikuttavuutta ja kehittämistarpeita.
Kaikki ajankohtaiset


Ympäristöhallinto Porin SuomiAreenalla

Ympäristöministeriö oli yksi SuomiAreenan pääyhteistyökumppaneista vuonna 2014. Tapahtuman teemoja olivat ympäristö ja asuminen. Videolta voit katsoa paloja siitä, miten ympäristöhallinto näkyi ja kuului heinäkuisessa Porissa. Lue lisää SuomiAreenan ohjelmastamme.