AJANKOHTAISTA

Mikä elohopeasopimus? Osapuolten kokous alkoi Genevessä

Kansainvälisen elohopeasopimuksen ensimmäinen osapuolikokous järjestetään 24.-29.9. Genevessä. Asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen kertoo, miksi elohopeasopimus on tärkeä sekä ihmisille että ympäristölle – erityisesti arktiselle alueelle. Ministeri Tiilikainen osallistuu kokoukseen 29.9.

Ajankohtaista RSS

Mitä on ilmassa? Ajankohtaiskatsaus kansainväliseen ja kotimaan ilmastopolitiikkaan 26.9.

21.9.2017
YK:n marraskuinen ilmastokokous Bonnissa lähestyy. EU-politiikassa puhuttavat taakanjako ja LULUCF. Ilmastolain toimeenpano etenee, kun ensimmäinen keskipitkän aikavälin ilmastopolitiikan suunnitelma "Kohti ilmastoviisasta arkea" vuoteen 2030 valmistui. Tule mukaan keskustelemaan ajankohtaisista aiheista!

Kiina ja EU vahvistavat yhteistyötä vesiturvallisuuden parantamiseksi

21.9.2017
Kiina, Euroopan komissio ja useat Euroopan unionin valtiot allekirjoittivat tänään Turussa Deklaraation EU:n ja Kiinan vesiyhteistyön syventämiseksi. Tavoitteena on rakentaa yhdessä kestävää kehitystä sekä parantaa vesiturvallisuutta. Lisäksi Kiina ja EU:n komissio allekirjoittivat yhteisymmärryspöytäkirjan vesipolitiikkadialogin perustamisesta.
asemakysely

Kysely avattu: Millainen on tulevaisuuden asema ja sen lähiseutu?

21.9.2017
Miltä tulevaisuuden asema näyttää ja tuntuu? Millaisella asemalla viihtyisit ja mitkä palvelut olisivat käteviä matkan varrella? Valtakunnallinen asemanseutujen kysely on avattu verkossa ja se on avoin kaikille 20.10. saakka.
Kaikki ajankohtaiset

YM TWITTER @YMINISTERIO

YM YOUTUBE

Keskipitkän aikavälin ilmastosuunnitelma KAISU 100 sekunnissa

Mistä koostuu ilmastoviisas arki? Keskipitkän aikavälin ilmastopolitiikan suunnitelma KAISU on valmistunut. YM:n viestinnän harjoittelija Mira Oravamäki otti selvää, mistä KAISUssa on kyse.

YM INSTAGRAM @YMINISTERIO

Ikuista ympäristösi #munympäristö, jaamme parhaimmat.

KATSO MYÖS