AJANKOHTAISTA

Ministeri Tiilikainen: Katkaise roskan reitti mereen

Auta ratkaisemaan yksi aikamme kiperimmistä ympäristöongelmista. "Lähde mukaan! Kehitä yksin tai yhdessä muiden kanssa ratkaisu, joka vähentää merkittävästi mereen päätyvän roskan määrää", innostaa haastekampanjan suojelija, asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen. Lue lisää meriroskahaasteesta

Ajankohtaista RSS

Luonnon hyväksi – maailman puolesta -juhlaseminaari Säätytalolla 30.1.2018

18.1.2018
Suomen IUCN-komitea järjestää tiistaina 30.1.2018 Säätytalolla seminaariin, joka juhlistaa Suomen valtion 50-vuotista jäsenyyttä ja mittavaa toimintaa Kansainvälisessä luonnonsuojeluliitossa IUCN:ssä. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.1.2018!
Muovijäte. 172 px

EU:n komissio tarttui muoviongelmaan

16.1.2018
Komissio on julkaissut EU:n ensimmäisen muovistrategian, jonka tavoitteena on vähentää muovijätteen ja -roskan aiheuttamia ongelmia. Strategiassa halutaan tehostaa muovin talteenottoa ja kierrätystä sekä tuotesuunnittelua, joka edistää muovituotteiden uudelleenkäyttöä, korjattavuutta ja kierrätystä. Samalla luodaan edellytyksiä uusille kiertotalouden innovaatioille ja investoinneille.

Selvitys ARA-vuokra-asukkaiden tulojen tarkistusten vaikutuksista pääkaupunkiseudulla

16.1.2018
Ympäristöministeriö tilasi selvityksen valtion tukemien ARA-vuokra-asukkaiden tulojen tarkistusten vaikutuksista pääkaupunkiseudulla. Selvitys on nyt saatavilla.
Kaikki ajankohtaiset

YMPÄRISTÖMINISTERIÖ TWITTERISSÄ | @YMINISTERIO

YMPÄRISTÖMINISTERIÖ INSTAGRAMISSA | @YMINISTERIO

Ikuista ympäristösi #munympäristö, jaamme parhaimmat!

KATSO MYÖS